2012. november 8., csütörtök

DVD Producerek - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eredeti lemez
 
Szinkronizált
Tartalom:
Max Bialystock Broadway producer, aki arról híres, hogy darabjai többnyire már a bemutató estéjén megbuknak. Egy Leo Bloom nevű könyvelő azonban egy brilliáns elmélettel áll elő: anyagilag jobban jönnének ki, ha a lehető legolcsóbb alapanyagokból a lehető legsilányabb művet készítenék el, és a bukás után szépen zsebre tennék a "fölösleges" szponzori pénzt. Minden a lehető legjobban alakul, hisz megtalálják a "tökéletes" párosítást: a neonáci Franz Liebkind Hitlerről szóló darabját a közismerten pocsék színházi rendező, Roger DeBris állítja színpadra... Minden a terveknek megfelelően alakul, ám a premieren semmi sem alakul úgy, ahogy azt a két producer eltervezte...
A lemezt videotékából vásároltam meg.
A kép csak illusztráció, a tényleges DVD borító esetenként eltérhet az aukcióban szereplőtől.
 
 
Kedves Érdeklődő!
Szépen kérlek a termékeimmel kapcsolatos kérdéseidet legyél szíves még licitálás előtt feltenni!
Minden kérdésre igyekszem a legrövidebb időn belül kimerítően válaszolni.  Licitet viszont nem törlök, és azt, aki a megnyert terméket nem veszi át (vagy legalább az értékét nem vásárolja le) negatívval értékelem.
Kérlek tehát, csak akkor licitálj a termékemre, ha biztos vagy benne, hogy szükséged van rá.  
A fentiek nem vonatkoznak arra az esetre, hogy ha az átvételnél olyan hibát találsz a termékben, melyre az aukció kiírásánál esetleg elfelejtettem felhívni a figyelmet. Iyen esetben természetesen következmények nélkül elállhatsz az üzlettől.
Ajánlom figyelmedbe az "Ismerj +" oldalamat is, ahol, sok fontos információt szerezhetsz rólam, és termékeimről.
Megértésedet köszönöm!



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-11-27 07:18
. DVD Producerek - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése