2012. november 5., hétfő

Izzó lemezárugyári vetítőhöz alkuképes db ár - Jelenlegi ára: 350 Ft

Aukcióm tárgya 12V21W izzó lemezárugyári diavetítőhöz.
A feltűntetett ár 1 db-ra vonatkozik, de több db (pl. pótizzók) vásárlása esetén az ár alkuképes.
((((Jóllehet eredetileg 35W-os izzóval forgalmazták ezeket a vetítőket, de a 21W nyújtotta fényerő is bőven elegendő, amennyiben nem fényes nappal szeretnél vetíteni. Ahhoz még a 35W is elég sovány lenne...
Mivel a diavetítő lencserendszere igen egyszerű -nem egy űrteleszkóp- az általa fókuszált 21W által kelett fény is elegendő, ogy othonod a téli zord estéken hangulatos mozivá alakuljon.
Sőt, energia-felhasználás szempontjából is takarékosabb, környezetbarátabb! Készítsd be gyermekeid kedvenc filmjeit, némi rágcsa, egészségtudatos családokban répa-alma-stb és indulhat a mozi!
A diavetítés meghitt hangulata olyan pillanatokat szülhet, amely egy életre meghatározó élmény lehet az egész családnak, és Gyermekednek))))
Személyes átvétel Bp-en a II, XIV, XV. kerületben lehetséges.
Szeretném, ha az aukció megnyerése esetén a vaterától kapott mail-címen megkeresnél és minden egyéb kapcsolattartás is mailben történne. (Munkám miatt a telefon kizárt, ha nagyon sürgős, kérlek, küldj sms-t)
Nem szeretném alkalmazni az alábbiakat:
Licit törölés; postai utánvét; sima (nem ajánlott) levélként küldés, negatív értékelés : ) . Kérlek, ennek tudatában licitálj!
Ha vmi nem világos, vagy extra kívánságod van stb, inkább kérdezz előbb, rugalmas vagyok. A postai díjakon nem nyerészkedem, a megadott érték irányadó adat, ha nagyobb a súly vagy méret a felár miatt több is lehet. Ez  HUF körül lesz.
Nézz szét egyéb portékáim között is, ha időd engedi. (Egyben-postával jobban jársz.. ) Köszönöm, hogy benéztél. További jó vaterázást!  


Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2012-11-23 01:34
. Izzó lemezárugyári vetítőhöz alkuképes db ár - Jelenlegi ára: 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése