2013. február 24., vasárnap

Ásvány ékszer, Ametiszt természetes kő - Jelenlegi ára: 500 Ft


Természetes egyedi Ametiszt kő, kb 2 cm hosszú.
Szállítás
Átvétel Csepelen, vagy postázom.
Ametiszt
A gyönyörű ametiszt bármely helyzetben kíváló gyógyító kő, legyen szó fizikai fájdalomról vagy kimerültségről. A lila ametiszt a spirituális védelem és tisztaság kristálya. Használható a szenvedélybetegségek csillapítására és rossz szokások megfékezésére is. Az ametiszt tökéletes a fizikai környezet rezgésének emelésére és a meditáció elmélyítéséhez.
Ásvány tulajdonságok
Ásvány leírás 
Hegyi kristály
Átlátszó, színtelen kvarckristály, kovasav, szilícium-dioxid.
Gyógyhatások
: Belek, emésztés, fekélyek, fertőzések, hormonzavarok, idegrendszer, kimerültség, leukémia, mirigyek, nyirokrendszer, pajzsmirigy működés szabályozása, rák-első stádiumban, szemek, szemhályog, szív, tobozmirigy, tüdő, vérkeringés, vérsejtek: fehér és vörös, vérszegénység, vérzések-sebek kezelése. Földsugárzások ellen is jó.
Lelki hatások
: Egyensúlyban tartás / kiegyensúlyozottság, érzékenység. Érzelmi blokád, hisztéria leküzdése. Kifejezőkészség, védettség érzésének erősítése.
Féldrága kövek
Az ásványok, drágakövek már az őskortól fogva fontos szerepet játszottak az ember életében. A szerszám- és fegyverkészítésen kívül szépségük révén főként ékszer- és talizmánkészítésre használták őket, ugyanakkor ezen ékszerek egyben az anyagi gazdagságot, társadalmi rangot is szimbolizálták. Napjainkban a kövek felhasználásának egy kevésbé ismert területe a „ nemeskőgyógyászat” újra felerősödött.
További termékeim



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2013-03-15 22:26
. Ásvány ékszer, Ametiszt természetes kő - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése