2012. december 30., vasárnap

Steve Berry - A templomosok öröksége - Jelenlegi ára: 3 070 Ft

Tisztelt Érdeklődő!
Vásárlás esetén a leütött terméket Budapesten előre egyeztetett helyszínen, és időpontban személyesen át lehet venni (helyszíni fizetéssel) az ország más területére a Magyar Posta szállítja házhoz.
Steve Berry - A templomosok öröksége
Megjelenés éve: 2010
Oldalak száma: 648
Borító: Puha kötés
Állapota: Új, kiváló állapotú
Cotton Malone ügyészségi nyomozó és könyvritkaságok szakértője egy közel ezeréves titok nyomába ered. A templomos lovagok a kereszténység bölcsőjében olyan tanokhoz jutottak, amelyekkel még a római pápát is hatalmukba kerítették. A Nagymester felügyelete alatt a lovagrend tagjai a hétpecsétes titkot még életük árán is megőrizték, hiszen ha kitudódik, alapjaiban rengetheti meg a keresztény vallást és a világrendet. Az inkvizíció áldozatául esett lovagrend elveszett kincse és titkos tanai nemcsak Malone, de egy elvetemült orgyilkossereget irányító megszállott érdeklődését is felkelti, akinek birtokába került a kód megfejtéséhez szükséges térkép. Gyilkosság, cselszövés, politikai manipuláció, és eszeveszett hajsza a tudásért, amely előtt egy világ hajt majd fejet.
Steve Berry a New York Times bestsellerszerzője. Regényeit 37 nyelvre fordítják, 50 országban több mint 10 millió olvasó rajong műveiért. A harmadik titok itthon is nagy sikert aratott szerzője ismét egy világméretű összeesküvésről rántja le a leplet.


Jelenlegi ára: 3 070 Ft

Az aukció vége: 2013-01-18 10:15
. Steve Berry - A templomosok öröksége - Jelenlegi ára: 3 070 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése